Tuinontwerp op maat

In 4 stappen komen we tot de tuin die bij u past.

Stap 1: Kennismakingsgesprek

Ik kom vrijblijvend bij u langs en we nemen uitgebreid uw wensen door. We kijken samen naar de mogelijkheden die uw tuin biedt en ik geef u een prijsindicatie.

Stap 2: Schetsontwerp

Op basis van een kadastrale tekening of goede inmeting maak ik een schetsontwerp. Dit geeft een goed beeld van hoe uw tuin eruit kan komen te zien. We bespreken het schetsontwerp uitgebreid.

Stap 3: Definitief ontwerp

Waar nodig pas ik de schets aan en zo kom ik tot een definitief ontwerp. Desgewenst maak ik ook een plan voor beplanting, verharding, tuinverlichting en mogelijk hergebruik van bestaande materialen. Het definitieve ontwerp licht ik uitgebreid toe in een gesprek. Ook nemen we de mogelijkheden voor realisatie door.

 

Stap 4: Realisatie

Er zijn drie mogelijkheden voor de realisatie van uw nieuwe tuinontwerp:

1. U legt de tuin zelf aan. Het ontwerp vormt een goede basis om zelf aan de slag te gaan. Ik kan samen met u een plan van aanpak maken.
2. U laat de tuin aanleggen door een bedrijf naar keuze. U kunt met het ontwerp offertes aanvragen bij verschillende bedrijven en zo een keuze maken. Op uw verzoek houd ik toezicht op de uitvoering.
3. Ik verzorg de realisatie van uw nieuwe tuin. Ik kan u het hele proces van ontwerp tot aanleg uit handen nemen. Hierbij houd ik regelmatig contact met u. Zo bent u wel betrokken bij de uitvoering, zonder dat het u veel tijd kost.

Ik heb een goede samenwerking met Ernst Baas Hoveniers. U kunt dit gerenommeerde hoveniersbedrijf vrijblijvend uitnodigen om de mogelijkheden voor realisatie te verkennen.

Deel deze pagina op uw:
Facebook Twitter Google+ Linkedin

Puur natuur

Ik hou van levendige tuinen en benader het tuinieren graag met respect voor de bodem, het bodemleven en alles wat in de tuin leeft. We gaan op zoek naar een natuurlijk evenwicht tussen dieren en planten, zodat de natuur zich optimaal kan ontwikkelen.

» lees meer

Referenties

"Haar zienswijze en kundigheid sprak ons enorm aan en zij heeft dat voor ons meer dan waar gemaakt. Na een eerste gesprek zaten wij gelijk op één lijn en zij voelde meteen aan wat wij wilden. Zo is er een prachtig tuinontwerp ontstaan (...)"

» lees meer

Nieuwsbrief

Wintersnoei van fruitbomen.

» lees meer

Tuin in Balans   •   Angelina Bosma   •   Kratonlaan 68   •   2761 SH  Zevenhuizen
 
Tel. 06-23220137   •   info@tuininbalans.nl

© 2016 Tuin in Balans | Ontwerp en realisatie: Graficin & De Goudse Wolf