Tuinonderhoud

Samen is gezelliger

Plezier in tuinieren, dat staat voorop. Ik maak u wegwijs in het klein tuinonderhoud en inspireer u om zelf aan de slag te gaan. Met een slim onderhoudsplan is het bijhouden van uw tuin niet tijdrovend en waarschijnlijk krijgt er zelfs lol in. U kunt er voor kiezen om het klein onderhoud zelf te doen, of gezellig samen aan de slag te gaan.

Puur en verantwoord tuinieren

Ik hou van levendige tuinen en benader het tuinieren graag met respect voor de bodem, het bodemleven en alles wat in de tuin leeft. We gaan op zoek naar een natuurlijk evenwicht tussen dieren en planten, zodat de natuur zich optimaal kan ontwikkelen. Heel nuttig, want door bijvoorbeeld lieveheersbeestjes uit te nodigen, heeft u minder last van bladluis in de tuin. En vogels eten op hun beurt graag slakken. De beplanting, de inrichting en het onderhoud stemmen we zo af dat de tuin gonst van het leven. Kleur en fleur op (bijna) elk moment van het jaar.

Onkruid wieden

Het eerste groeiseizoen staat in het teken van het onkruidvrij houden van uw borders. Door regelmatig wieden krijgen uw borderplanten de kans om te groeien, waardoor er vanzelf minder ruimte overblijft voor onkruid.

Snoeien

Uw planten, hagen en struiken hebben regelmatig een snoeibeurt nodig. Zo blijft de verhouding tussen de planten mooi in balans en krijgt uw beplanting de kans om zich goed te ontwikkelen.

Wilt u meer tuintips ontvangen? Schrijf u dan in op de nieuwsbrief of nodig me uit om u te adviseren over het onderhoud van uw tuin.

Deel deze pagina op uw:
Facebook Twitter Google+ Linkedin

Puur natuur

Ik hou van levendige tuinen en benader het tuinieren graag met respect voor de bodem, het bodemleven en alles wat in de tuin leeft. We gaan op zoek naar een natuurlijk evenwicht tussen dieren en planten, zodat de natuur zich optimaal kan ontwikkelen.

» lees meer

Referenties

"Haar zienswijze en kundigheid sprak ons enorm aan en zij heeft dat voor ons meer dan waar gemaakt. Na een eerste gesprek zaten wij gelijk op één lijn en zij voelde meteen aan wat wij wilden. Zo is er een prachtig tuinontwerp ontstaan (...)"

» lees meer

Nieuwsbrief

Wintersnoei van fruitbomen.

» lees meer

Tuin in Balans   •   Angelina Bosma   •   Kratonlaan 68   •   2761 SH  Zevenhuizen
 
Tel. 06-23220137   •   info@tuininbalans.nl

© 2016 Tuin in Balans | Ontwerp en realisatie: Graficin & De Goudse Wolf