Referenties


Wij hebben een kleine tuin en wisten niet precies hoe we hem nu redelijk onderhoudsvrij konden houden, zonder hem volledig te betegelen. Daarnaast moest er ook nog een fietsenschuur in. Met behulp van Angelina kon toch alles gerealiseerd worden. Ze heeft ook geholpen met het vinden van een kundig hoveniersbedrijf, die alles goed heeft uitgevoerd. We zijn heel erg blij met de praktische, maar vooral ook leuke uitkomst.

 

Bekijk hier deze tuin.

 

Fam. Blok

Wij hebben een grasveld en daar wilden wij een mooie invulling voor. En hebben daarom gekozen voor Angelina "Tuin in Balans".

Haar zienswijze en kundigheid sprak ons enorm aan en zij heeft dat voor ons meer dan waar gemaakt.

Na een eerste gesprek zaten wij gelijk op één lijn en zij voelde meteen aan wat wij wilden.

Zo is er een prachtig tuinontwerp ontstaan wat dit voorjaar gerealiseerd gaat worden.

 

 

Andre en Ellis

Wij zijn bijzonder tevreden over de manier waarop zij onze ieeën en wensen heeft vertaald in een zeer fraai tuinontwerp.

Met name waren wij ook erg blij dat zij veel van de materialen in onze oude tuin, zoals het grootste deel van de pergola, de rozenboog en telgels/straatstenen, vakkundig in haar tuintekening heeft kunnen verwerken! Ook haar advies over bepaalde soorten planten voor een boeren tuin sprak ons erg aan!

Het eindresultaat is geweldig. Wij zijn er erg blij mee.

Bekijk hier deze tuin

Ingrid en Edwin Hoogendoorn

In het eerste gesprek heeft Angelina gekeken naar de vorm en ligging van de tuin, heel goed geluisterd naar wat ik graag zou willen en daar een mooi ontwerp voor gemaakt. Na een tweede gesprek is er daar nog een en ander aan veranderd. Angelina heeft een prima hoveniersbedrijf gevonden om de grote werkzaamheden voor de basis uit te voeren. (schuttingen,straten,pergola’s). daarna heeft Angelina in overleg voor de diverse perkjes en borders een beplantingsplan gemaakt. We hebben samen aan de hand van het beplantingsplan de planten uitgezocht en daarna geplant.

Ik ben heel blij met de professionele, maar ook gezellige manier waarop Angelina het geheel enthousiast heeft begeleid. Prima ontwerp, goede adviezen.....planmatig aan de slag met beplanten! Ik heb wat ik graag wilde, een tuin met een goede basis, terrasjes, werkplek, perken en borders met mooie struiken en planten, eenheid in kleur, veel vogels,vlinders en insecten die de tuin bezoeken, niet te veel onderhoud. Gelukkig staan er veel planten in, maar de basistuin zonder planten was al erg mooi! Nu is het iedere dag opnieuw puur genieten van die fijne tuin.

Bekijk hier deze tuin.

M. van Deijk

Wij wilden een tuin, waar we na aanleg meteen van konden genieten en ook zelf verder mee mee aan de slag zouden kunnen gaan. Angelina heeft originele suggesties gedaan om aan onze wensen invulling te geven. De diverse perkjes, pergola’s en een ruimtelijk ontwerp vormen in alle seizoenen een boeiend geheel. Voor de beplanting werden ook mooie oplossingen aangedragen. Veel verschillende bloemen, rozen en kruiden, geheel aansluitend op onze ideeën. In een van de perkjes gaan we nu zelf verder met o.a. het verbouwen van groente.

Bekijk hier deze tuin.

Fam. De Vries
Deel deze pagina op uw:
Facebook Twitter Google+ Linkedin

Puur natuur

Ik hou van levendige tuinen en benader het tuinieren graag met respect voor de bodem, het bodemleven en alles wat in de tuin leeft. We gaan op zoek naar een natuurlijk evenwicht tussen dieren en planten, zodat de natuur zich optimaal kan ontwikkelen.

» lees meer

Referenties

"Haar zienswijze en kundigheid sprak ons enorm aan en zij heeft dat voor ons meer dan waar gemaakt. Na een eerste gesprek zaten wij gelijk op één lijn en zij voelde meteen aan wat wij wilden. Zo is er een prachtig tuinontwerp ontstaan (...)"

» lees meer

Nieuwsbrief

Wintersnoei van fruitbomen.

» lees meer

Tuin in Balans   •   Angelina Bosma   •   Kratonlaan 68   •   2761 SH  Zevenhuizen
 
Tel. 06-23220137   •   info@tuininbalans.nl

© 2016 Tuin in Balans | Ontwerp en realisatie: Graficin & De Goudse Wolf